Tvaroh,maslo, nakrájanú cibuľu,kmín,korenie, soľ, 3 rozdrvené spiruliny,dobre vymiešame do peny. Dáme do nádoby , alebo ozdobnej formy vyklopíme a podávame s celozrnným chlebíkom ci rožkami. Namiesto tvarohu môžme dať bryndzu.
Dobrú chuť!
Tvaroh,maslo, nakrájanú cibuľu,kmín,korenie, soľ, 3 rozdrvené spiruliny,dobre vymiešame do peny. Dáme do nádoby , alebo ozdobnej formy vyklopíme a podávame s celozrnným chlebíkom ci rožkami. Namiesto tvarohu môžme dať bryndzu.
Dobrú chuť!
4 PL strúhanej cvikly
1 marinované Tofu
10 Dg masla
3 PL strúhaného čerstvého chrenu
1 PL Myco Veggie
1 hrsť ľanových semiačok
1 hrsť tekvicových semiačok
1 hrsť slnečnicových semiačok
1,5 dl vody
soľ, rasca, čierne korenie
Všetko zmixujeme a podávame
20 Dg uvarenej červenej šošovice
1 dl rastlinnej smotany
5 Dg mletých orechov
5 Dg masla
1 PL medu
1 malá fľaška pikantného bio džemu
2 vrecúška cocozhi rozpustenej v rastlinnej smotane
1 krabica pohánkovej musli
Zmixujeme šošovicu, cocozhi rozpustené v smotane, orechy, maslo a med. Zmixovanú hmotu dáme do misky a prisypeme musli. Dobre premiešame a necháme odstáť. Potom vytvárame guľôčky, ktoré obaľujeme v strúhanom kokose alebo v mandľových lupienkach.
2 zrelé banány
1/2 hrnčeka kokosovej múky
1 sáčok Cocozhi
2 PL jablkového pyré
2 PL kokosový olej
1 ČL sóda bikarbóna
kúsky čokolády alebo ovocia
Banány rozpučíme vidličkou a primiešame ostatné suroviny.
Dávame lyžicou na plech kôpky v rovnomernej veľkosti. Pečieme cca 20min na 180 stupňov.
Dobrú chuť
Sme držiteľom certifikátu poradcu pre výživu
Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Predpokladáme, že s tým súhlasíte, ale ak chcete, môžete to odmietnuť.
Názov | Doména | Účel | Expirácia | Typ |
---|---|---|---|---|
wpl_user_preference | usally.sk | --- | 1 rok | HTTP |